16
jul
2016

Transportfirma og tilhørende Verdensdominans

Torsdag d. 14. juli 2016 blev Mads og Niels genforenet med en gammel kending i form af open source udgaven af Transport Tycoon Deluxe, som bliver kaldet OpenTTD

Open TTD

Stillet varede hele aftenen og det meste af natten, og efter ca. 5 timer (og ca. 15 år in-game) kunne begge selskaber præsentere fornuftige regnskaber, til trods for utallige besynderlige og jævnligt uheldige investeringer, så som 3 togulykker på samme strækning indenfor ét år, eller indkøb af fly, der var for store til at lette fra den lufthavn, de var købt i.

Generelt kan man sige, at OpenTTD lever fint op til forventningerne, når man er gammel tilhænger af Transport Tycoon Deluxe – og så er det tilmed gratis! Netværksfunktionen fungerer fint til multiplayer, men man skal sikre sig at have en hurtig og stabil netværksforbindelse, hvis man vil spille med de (enormt!) store kort. På et kort med 2048 x 2048 felter (det næststørste kort, man kan vælge, og absolut et virkeligt stort kort!) måtte vi med to spillere opgive WiFi og skifte til kablet netværk. I øvrigt kan man nu spille virkeligt mange folk i netværk i modsætning til 2 mand i det originale spil. Derudover er der nogle enkelte funktioner hist og her i spillet, der er blevet opgraderet og tilføjet, men det er ikke noget, man bliver generet af, og de nye tiltag fungerer ganske godt.

Deltagere: Mads og Niels

26
dec
2014

Blodig boldkamp og dansk kolonisering

Tirsdag d. 23. december 2014 lykkedes det Ole og Niels at få færdiggjort en gammel Blood Bowl kamp.

Blood Bowl

Kampen stod imellem Iron Leaves og Northland Beerclaws, og resultatet blev 3-2 til skovelverne.

Da kampen var slut, blev FreeCol fundet frem ,og et hæftigt forsøg på at udbrede det danske kongerige udspillede sig i de efterfølgende mange timer.

FreeCol

Efter ca. 5 timer var det lykkedes at bliver uvenner med de fleste øvrige kolonimagter og en håndfuld indianerstammer. Spillet sluttede med en cliff-hanger og fortsættes senere (måske til næste jul?).