21
jun
2014

Ølsalg, Shuffleboard og Velkommen til Talagaad

Søndag d. 4. maj 2014 (også kendt som International Star Wars-dag) fik gruppen med kun middelmådig succes solgt alt deres øl i Kemperbad. Heldigvis var der guld nok til, at Grudi kunne få et tilskud til at starte Wynters Brewery and Friends op igen, og til at gruppen kunne få råd til en rejse med en luksus-liner fra Kemperbad til Talagaad.

Warhammer

Ombord på færge skulle den tre dages lange rejse skulle tiden slås ihjel med noget, og hvorfor ikke en kombination af hasard og alkohol? Det lykkedes Elisa og Leopold med charme, list og lidt held at besejre et stakkels ægtebar og franarre dem hele 5 gc.

Shuffleboard

Ved ankomst til Talagaad blev gruppen mødt med den triste nyhed om, at de umiddelbart ikke kunne komme ind i Talabheim. Heldigvis erfarede de, at de ved en tjeneste for en udsendt magistrat Holdenhoche kunne komme foran i køen.

Deltagere: Jes, Ole, Niels, Per, Thomas T og Tonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.