28
jun
2014

Pest i byen og en død apoteker

Søndag d. 22. juni 2014 kom gruppen tilbage til Talagaard og blev der mødt af synet af en by besat af pesten. Næsten alle hoster, der er kæmpe store rotter på gaderne og der går rygter om en gruppe nidkære flagellanter af Sigmar, der henretter alle, der kunne være syge eller have noget med sygdommen at gøre.

Warhammer

Værst af alt er at tre af gruppens medlemmer (Elisa, Leopold og Thorgrim) også er begyndt at hoste. Et besøg hos den udvidet midlertidig Shallays post gav ikke meget hjælp, men i stedet en henvisning til den lokale apoteker og herbalist. Ham fandt de desværre død med et mystisk kastevåben i ryggen midt under hans forskning efter en kur. Hvad gør gruppen nu?

Deltagere: Casper, Niels, Thomas H, Thomas T og Tonne. (Jes kom i øvrigt forbi med hjemmelavet romkugler!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.