13
sep
2015

Vinter med zombier og en tur gennem galaxen

Søndag d. 19. juli 2015 blev der i anledning af en elendig sommer arrangeret en omgang Dead of Winter hjemme hos Lasse. Det var først spil for flere af deltagerene, og desværre måtte vi give efter for den hastigt dalende moral. Det er slut, vi giver op, lad os alle blive ædt af zombier!

Dead of Winter

Efter sådan en nedtur tog en lille gruppe på truckertur på tværs af galaksen i nogle særdeles tvivlsomme skibe. Vinderen af det forkortet spil blev debutanten Lasse, der lurede, hvordan taktisk overgivelse kunne give mindre underskud i forhold til at satse på helebutikken og få smadret hele skibet.

Galaxy Trucker

Deltagere: Lasse, Michael K, Niels, Ole og Thomas T.

(Jeg glemte at tage billeder, men synes at historien alligevel var værd at bringe)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.