05
jan
2017

Genforening med ga(m)le venner

Søndag d. 2. oktober mødes en lidt kuriøst sammensat gruppe for at finde en mistænkelig kvinde i et besat palæ. Hvad de fandt i kælderen chokerede dem alle!

Helmut, Thorgrim og Gosbert fulgte et mistænkeligt og meget dragende spor til, der førte dem til et besynderlig værelse. Her fandt den altid kvikke Helmut en hemmelig lem i gulvet, der førte en interessant fangekælder. Først mødte de en meget veludrustet våbenskab, der indeholdt et stort udvalgt af meget store og tunge instrumenter beregnet til død og ødelæggelse – og så en lille bitte (og magisk?) bue. Længere inde i kælderen, var dens eneste celle bevogtet af to wights, der ikke umiddelbart tillod adgang til cellen. Da de to vogtere var travlt optaget i kamp, lykkedes det dog alligevel Helmut (han havde en god aften!) at låse cellen op og befri den store kæmpe af en kriger, der var spæret inde. Efter nogle gevaldige sving med Thorgrims økse og imponerende kast med håndvægte blev de to wights bragt af dage og Gosbert kunne pludselig genkende hans gamle bekendte Frans. Efter en lidt forvirrende introduktion, udspurgte gruppen Frans om hans kendskab til Gulga Skell, invasionen og meningen med det hele. Her blev det ikke mindre forvirrende…

Warhammer

På grund af den medrivende kamp og den efterfølgende svært underholdende samtale med Frans, blev der desværre ikke taget nogle billeder af gruppen. I stedet er der her et hurtigt billede af kortet, der beskrev layoutet af fangekælderen.

Deltagere: Casper, Jørn, Mads, Niels og Tonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.