24
feb
2017

Skæve Tårne og En Humanistisk Champion i Midgard

Søndag d. 5. februar 2017 udviklede en rolle-aften med ringe tilslutning sig til en brætspilsaften. Det betød, at Thomas T og Niels først så sig udfordret og absolut også slået af Tonne to spil Bandu.

Bemærk Tonnes yderst afslappet stil samt tilhørende MEGET beskedne tårn, og hvordan det står i skarp kontrast til Thomas T’s stive blik og en yderst besynderlige konstruktion.

Da Casper sluttede sig til gruppen, kastede vi os derfor over Champions of Midgard, hvor en vikingeby skal forsvares, fjerne lande skal udforskes og de bedste krigere og ressourcer skal indsamles.

Spillet er egentlig Worker Placement, men da man nu er vikinger, så er der også indbygget kamp, dog kun med NPC monstre som modstandere. Her får spillet pludselig en snert af Dice Builder. Blandingen fungerer rigtig godt, og det er klart et spil, vi skal prøve igen. Hvis man synes godt om Lords of Waterdeep, men savner lidt mere terninger og tilfældighed, så kan Champions of Midgard helt klart anbefales.

Efter at have fået lidt hjælp til at lægge tallene sammen, viste det sig (lidt overraskende), at Casper løb med sejren. 75% af tiden var han på en absolut sidsteplads og først mod slutningen og særligt i optællingsfasen trak han pludselig fra vi andre. På billedet ses tydeligt, hvor glad en vinder han kan være. Niels fik den læring med fra spillet, at man skal undlade at genere de øvrige spillere fra starten. Det kan godt give bagslag, når point og særligt straf skal tælles op til sidst…

Deltagere: Casper, Niels, Thomas T og Tonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.