10
feb
2014

En blodig flugt og en hyggelig landsby

Søndag d. 9. februar lykkedes det en lille skare at slippe bort fra The Iron Tower i Nuln. Det er muligvis første gang i Imperiets historie, at det er sket, og det har vist ikke krævet så lidt bestikkelse, der skulle til, for at få det til at lykkedes på så kort tid. Men hvad er konsekvenserne? Hvem er bagmændene? Kan man nu stole på Gosbert?

Warhammer

Der er nu tid til afslapning i den lille, glade og hyggelige landsby Sweet Marrow. Tid til at samle kræfter, få et godt måltid og en nats søvn i en rigtig seng, inden gruppen på Gosberts opfordring rejser videre til Talebheim.

Deltagere: Casper, Jørn, Niels, Per, Thomas T og Tonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.