14
feb
2014

Nyt om Dommedag

Så er der nyt fra vores chefudvikler af onde gadgets Thomas T .

———————————————–

Hej,
Så er der kommet lidt gang i doom device igen:

Inline images 1

Delene fra bread boardet er monteret på et lille vero board under CPU boardet som sidder i en sokkel. Alt hvad der skal bruges er inde i kassen (men sidder ikke fast) på nær potmeteret og nogle få ledninger som skal forbinde delene. Har overvejet lidt om man skulle bruge en spraymaling til at blænde øverste og nederste række af (på indersiden), men er ikke helt sikker på hvordan det kommer til at se ud… 
Nå, det begynder at ligne noget!
/Thomas
———————————————–
Jeg forventer, at vi snart kan forsøge os med en ny prototypetest.
02
okt
2013

Dommedag er på vej

…eller i hvert fald vores hjemmestrikket Doomsday Device.

Konceptet er et stykke elektronik, der kan hjælpe med at holde farten oppe i diverse bræt- og kortspil baseret på en idé og en hurtig skitse lavet af Niels.

Initial Doomsday Device sketch

 

Efter en spændende indledende debat er nogle ivrige elektronik-nørder gået i krig med at finde komponenter og programmere elektronikken. Thomas T er vores ledende udvikler på det område, med kreative indspark fra særligt Carsten. Seneste nyt er en spændende email fra Thomas T:

———————————————–
Hej,
Her er en lille doom-update.
Der bliver arbejdet på prototypen, her er vi igang med en brugertest. Sid the science kid ser misundeligt til (eller er han skæv?).
Lyden fra buzzeren når man trykker på knappen er et hit og er godkendt med topkarakter:
Prototyping
Efter at have kværnet en Toblerone og makket lidt med display ser den sådan her ud:
Prototyping
Jeg har lagt en lille video her så man kan se alle tallene:
 
Jeg mangler egentlig bare at wire de 2 sidste knapper op og så skrive lidt kode til at håndtere timeren så den kan begynde at tælle selv og så lidt interface kode. Så Niels, du kan godt begynde at tænke på kabinet og den slags, nu kan du også se hvad der skal være plads til. Breadboardet skal dog ikke med, og ledningerne kommer nok ikke til at fylde så meget som det lige ser ud til her.
———————————————–
Vi venter nu spændt på at skulle afprøve prototypen på søndag.