25
mar
2014

Hul i kisten og lækre dæmoner

Søndag d. 23. marts 2014 fandt den lille men kvikke fremmødte gruppe ud af, hvad der rent faktisk var i kassen – et hul i eksistensen. Lidt ufrivilligt mødte særligt Leopold nogle yderst tiltalende Daemonettes.

Daemonette

Desværre var deres kærlighed lidt for hård til ham, og han er nu lidt øm og trist. Til gengæld var den lille halvlange snarrådig, og med afbrænding af noget lilla plys (og resten af kassen), kom hans nye venner tilbage til en lidt mindre farlig verden.

Warhammer

Som man kan se på billedet, manglede der hverken snacks, snoller eller drikkevarer.

Deltagere: Casper, Niels, Per, Thomas T og Tonne.

12
mar
2014

Hvad er der i kassen?

Søndag d. 9. marts 2014 stak gruppen af fra Sweet Marrow med både hest, vogn og diverse tyvekoster. Nu er de dybt engageret i håndtering af en kiste i Oldenbad.

Warhammer

Men hvad der der i kassen? Gosbert mener, at skrinet kunne indeholde kniven. Leopold er sikker på, at æsken kunne være en formidabel medicinertaske. Aelim ser kun ondskab i kisten og det skal udryddes. Thorgrim er rød af raseri og ønsker af hele sit slayer-hjete at smadre boksen. Johan forsøger at fjerne onde ånder og dæmoner fra kassen og samtidig at undgå optøjer i landsbyen og ikke mindst interne stridigheder. Hvordan skal det ikke gå?

Deltagere: Casper, Jørn, Niels, Per, Thomas H og Thomas T.