21
okt
2013

Sejer til de Intetanende Skyggeløbere

Stik mod forventning, lykkedes det søndag d. 20. oktober 2013 de lettere uvidende Shadowrunners at gennemføre en ellers kompliceret mission (måske en score på 3 på en skala forkompleksitet fra 1 til 10).

Clueless in Denver

Der blev rullet med masser af terninger, kastet med granater, oplæst digte, skudt med granater, stjålet en olietransport og generelt anvendt en hel del sprængstof. Til alles overraskelse overlevede hele holdet efter lidt snarrådig førstehjælp.

Deltagere: Casper, Jes, Niels, Ole, Thomas H, Thomas T og Tonne

21
okt
2013

Malifaux i alternativt terræn

Søndag d. 20. oktober 2013 stod Ole og Jes pludselig uden lokaler til et slag Malifaux. De lånte derfor Gnollengroms lokale på Restrup Enge og måtte improvisere terræn med diverse genstande der var at finde i rummet.

Malifaux

Der gik en del tid med opdatering til version 2.0 af regelsystemet, og efter nogle timers kamp endte det uafgjort.

Deltagere: Jes og Ole

07
okt
2013

Slaanesh sejre på en Kaotisk aften

På grund af flere (spontane) afbud, endte endnu en rollespilsaften med en omgang Chaos in the Old World søndag d. 6. oktober 2013.

Chaos in the Old World

Det er som om, at folk nu har fundet ud af, hvad de skal gøre, for at undgå at Khorne vinder. Denne gang løb Slaanesh spillet af Morten K med sejren. En imponerende præstation af en førstegangsspiller.

Deltagere: Casper, Morten K, Niels og Thomas T.

02
okt
2013

Dommedag er på vej

…eller i hvert fald vores hjemmestrikket Doomsday Device.

Konceptet er et stykke elektronik, der kan hjælpe med at holde farten oppe i diverse bræt- og kortspil baseret på en idé og en hurtig skitse lavet af Niels.

Initial Doomsday Device sketch

 

Efter en spændende indledende debat er nogle ivrige elektronik-nørder gået i krig med at finde komponenter og programmere elektronikken. Thomas T er vores ledende udvikler på det område, med kreative indspark fra særligt Carsten. Seneste nyt er en spændende email fra Thomas T:

———————————————–
Hej,
Her er en lille doom-update.
Der bliver arbejdet på prototypen, her er vi igang med en brugertest. Sid the science kid ser misundeligt til (eller er han skæv?).
Lyden fra buzzeren når man trykker på knappen er et hit og er godkendt med topkarakter:
Prototyping
Efter at have kværnet en Toblerone og makket lidt med display ser den sådan her ud:
Prototyping
Jeg har lagt en lille video her så man kan se alle tallene:
 
Jeg mangler egentlig bare at wire de 2 sidste knapper op og så skrive lidt kode til at håndtere timeren så den kan begynde at tælle selv og så lidt interface kode. Så Niels, du kan godt begynde at tænke på kabinet og den slags, nu kan du også se hvad der skal være plads til. Breadboardet skal dog ikke med, og ledningerne kommer nok ikke til at fylde så meget som det lige ser ud til her.
———————————————–
Vi venter nu spændt på at skulle afprøve prototypen på søndag.