26
dec
2014

Blodig boldkamp og dansk kolonisering

Tirsdag d. 23. december 2014 lykkedes det Ole og Niels at få færdiggjort en gammel Blood Bowl kamp.

Blood Bowl

Kampen stod imellem Iron Leaves og Northland Beerclaws, og resultatet blev 3-2 til skovelverne.

Da kampen var slut, blev FreeCol fundet frem ,og et hæftigt forsøg på at udbrede det danske kongerige udspillede sig i de efterfølgende mange timer.

FreeCol

Efter ca. 5 timer var det lykkedes at bliver uvenner med de fleste øvrige kolonimagter og en håndfuld indianerstammer. Spillet sluttede med en cliff-hanger og fortsættes senere (måske til næste jul?).

 

11
dec
2014

En kur og rotteinvasion!

Søndag d. 7. december 2014 forsøgte gruppen at holde stand i tunnelerne, og efter en lang hård dag med rottejagt, kom de hjem til en glædelige nyhed: Daubler og Leopold har fundet en kur!

Warhammer

Bedst som kuren er fundet og udbredelsen af budskabet er startet, starter en omfattende invasion af rotter. Skavens kommer!! Thorgrim vil kæmpe mod masserne, nogle vil forskanse sig og andre flygte. Hvad skal der ikke hænde den uheldige gruppe!?

Jørn medbragte i øvrigt spændende whiskey. Nam nam!

Deltagere: Casper, Jørn, Niels, Thomas H, Thomas T og Tonne.

11
dec
2014

Pandemic – er du lidt sløj?

Søndag d. 23. november 2014 blev det spontant besluttet at erstatte rollespil med brætspil.

Pandemic

Den sparsomme gruppe tog kampen op mod alvorlige pandemier på tværs af kloden, men uden held i begge spil. Første spil på laveste sværhedsgrad gik vi under et ryk fra at sejre. Andet spil på højeste sværhedsgrad gik jorden under på ca. 30 min,

Deltajere: Casper, Niels, Thomas H og Tonne.

11
dec
2014

You’re in the Militia Now!

Søndag d. 2. november 2014 blev den den meget lille fremmødte gruppe hvervet til den lokale milits til modstand mod pest og rotter.

Warhammer

Når tiden ikke gik med at slæbe lig eller patruljere i kloakken, gik den vilde jagt efter Elisa. Hvor er hun henne og hvad fejler hun? Der er stadig ikke fundet en kur mod pesten.

Deltagere: Casper, Niels, Thomas H, Thomas T og Tonne.

11
dec
2014

Hjemsøgte profeters hus

Søndag d. 5. oktober 2014 begav en lille del af den fremmødte gruppe sig modigt ind i et tilsyneladende hjemsøgt hus, der skulle vise sig at have tilhørt dem afdøde Walter Corbitt.

Warhammer

Efter et uheldigt møde med en animeret seng, en svævende kniv, en skildvagt-dæmon og en reanimeret gammel mand, blev det for meget for Elisa. Elveren Aelim klarede (utroligt nok) selv de fleste udfordringer, men Elisa ikke er set siden.

Deltagere: Jes, Jørn, Niels, Ole, Thomas H og Thomas T.