27
jan
2014

Krigshammeren blev fundet frem igen

Søndag d. 26. januar 2014 blev den gamle krigshammer fundet frem igen, og en meget motiveret gruppe drenge mødte op til rolle og rulle.

Warhammer

Gruppen forsøgte ihærdigt at slippe ud fra det berygtet Iron Tower i Nuln, men hvor er de egentlig henne? Hvordan kommer man ud, og hvad gør man så derefter? Følg med i næste udgave.

Deltagere: Jes, Jørn, Niels, Ole, Per, Thomas H, Thomas T og Tonne

06
jan
2014

Skyggeløberne nåede i mål

Trods alle odds lykkedes det søndag d. 5. jan. 2014 en meget lille gruppe Skyggeløbere at komme i mål med kampagnen.

Shadowrun

Alle overlevede, og der var bestemt ikke mangel på slik og kage. Der er nu sat punktum for en længere Shadowrun-kampagne med Jes som GM. Gruppen skifter nu til Warhammer 2nd edition med Niels bag pap-skærmen.

Deltagere: Jes, Niels, Thomas T og Tonne.

02
jan
2014

Brætspil mellem Jul og Nytår 2013

Mandag d. 30. dec. 2013 blev der afhold “Brætspil mellem Jul og Nytår 2013” på Restrup Enge.

RoboRally

Aftenen startede med RoboRally med 8 deltagere. Efter en del forvirring og god underholdning fra tåbelige robotter, og deres programører, lykkedes det elegant Duff at løbe af sted med sejren.

 

Game of Thrones Herefter delte vi gruppen, så 6 mand spillede Game of Thrones. Lannisters har aldrig været spillet så ringe og efter 7 runder vandt Duff (igen) med 7 borge.

 

Merchants & Marauders

En anden gruppe på 3 mand spillede Merchants & Marauders, hvor der blev sendt sukker, rom og kanonkugler på tværs af det Caribiske Hav. Vinderen her blev Tonne.

 

Munchkin

Aftenen sluttede med en omgang Munchkin for de tilbageværende. Den klassiske backtapper-stemning, der hører til Munchkin, blev udvist fra alle sider, og efter et par timers spil var alle nået ca. samme (bund-)niveau. Det sluttede derfor uafgjort.

Deltagere: Christian Brandt, Duff, Jørn, Morten K, Niels, Ole, Per, Sebastian, Thomas H og Tonne