25
feb
2014

Ingen blev spist

Søndag d. 23. februar blev gruppen inviteret på middag i Sweet Marrow – en glad lille landsby ikke langt fra Nuln. Ud over en lækker gryderet, var gruppen tæt på selv at blive serveret, men vedholdende paranoia frelste dem fra slagterens bord.

Warhammer

Nu fortsætter rejsen mod Talebheim, men hvorfor skal de der op?

Deltagere: Casper, Jes, Jørn, Niels, Thomas H, Thomas T og Tonne.

14
feb
2014

Nyt om Dommedag

Så er der nyt fra vores chefudvikler af onde gadgets Thomas T .

———————————————–

Hej,
Så er der kommet lidt gang i doom device igen:

Inline images 1

Delene fra bread boardet er monteret på et lille vero board under CPU boardet som sidder i en sokkel. Alt hvad der skal bruges er inde i kassen (men sidder ikke fast) på nær potmeteret og nogle få ledninger som skal forbinde delene. Har overvejet lidt om man skulle bruge en spraymaling til at blænde øverste og nederste række af (på indersiden), men er ikke helt sikker på hvordan det kommer til at se ud… 
Nå, det begynder at ligne noget!
/Thomas
———————————————–
Jeg forventer, at vi snart kan forsøge os med en ny prototypetest.
10
feb
2014

En blodig flugt og en hyggelig landsby

Søndag d. 9. februar lykkedes det en lille skare at slippe bort fra The Iron Tower i Nuln. Det er muligvis første gang i Imperiets historie, at det er sket, og det har vist ikke krævet så lidt bestikkelse, der skulle til, for at få det til at lykkedes på så kort tid. Men hvad er konsekvenserne? Hvem er bagmændene? Kan man nu stole på Gosbert?

Warhammer

Der er nu tid til afslapning i den lille, glade og hyggelige landsby Sweet Marrow. Tid til at samle kræfter, få et godt måltid og en nats søvn i en rigtig seng, inden gruppen på Gosberts opfordring rejser videre til Talebheim.

Deltagere: Casper, Jørn, Niels, Per, Thomas T og Tonne.