23
sep
2015

Nu går det for alvor galt!

Søndag d. 13. september 2015 forsøgte en meget lille gruppe desperat på at overbevise den resterende del af Talebheim om, at der var noget farligt på vej.

Warhammer

Desperationen steg langsomt, da befolkningen ikke havde den mindste vilje til at acceptere gruppens advarsler, og efter kort tid oplevede de, at der ikke var noget at stille op…Skaven_attack

…og SÅ kom invasionen for alvor!

Deltagere: Jørn, Niels, Thomas T og Tonne.

13
sep
2015

Vinter med zombier og en tur gennem galaxen

Søndag d. 19. juli 2015 blev der i anledning af en elendig sommer arrangeret en omgang Dead of Winter hjemme hos Lasse. Det var først spil for flere af deltagerene, og desværre måtte vi give efter for den hastigt dalende moral. Det er slut, vi giver op, lad os alle blive ædt af zombier!

Dead of Winter

Efter sådan en nedtur tog en lille gruppe på truckertur på tværs af galaksen i nogle særdeles tvivlsomme skibe. Vinderen af det forkortet spil blev debutanten Lasse, der lurede, hvordan taktisk overgivelse kunne give mindre underskud i forhold til at satse på helebutikken og få smadret hele skibet.

Galaxy Trucker

Deltagere: Lasse, Michael K, Niels, Ole og Thomas T.

(Jeg glemte at tage billeder, men synes at historien alligevel var værd at bringe)

12
sep
2015

7 mand og kun én krone!

Søndag d. 21. juni 2015 blev endnu en omgang aflyst rollespil et en omgang 7-mands-Talisman, der trods reglbogens fraråden fungerede ganske godt.

Talisman

Efter intense kampe (det er MIN krone – NEJ! Det er min krone! osv.) lykkedes det Christian at besejre os alle med sin Gypsy Girl. Nybegynder med underdog karakter!

Deltagere: Brandt, Jørn, Knudsen, Mads, Niels, Thomas T og Tonne.

12
sep
2015

Genfunden glæde til Talismaner

Søndag d. 7. juli 2015 blev en aflyst omgang rollespil til et glædeligt genmøde med Talisman.

Talisman

Efter først lidt tøven og lidt forsigtigt spil skiftede Thomas T strategi og strøg lige ind på Crown of Command og vandt spillet med sin Warrior.

Deltagere: Knudsen, Niels, Thomas T.

12
sep
2015

Er doktoren hjemme?

Søndag d. 12. april 2015 kastede gruppen modigt sig ud i Talebheims bureaukrati i søgen efter en kunstner med hang til morbide/nekromantiske værker efter et overraskende møde med en flok reanimeret lig.

Warhammer

Efter lidt søgen opsøgte gruppen Dr. Gulga Skell, der havde en yderst besynderlig kælder med en informativ vogter.

Warhammer

Deltagere: Casper, Jørn, Niels, Thomas H, Thomas T og Tonne.