28
jun
2014

Pest i byen og en død apoteker

Søndag d. 22. juni 2014 kom gruppen tilbage til Talagaard og blev der mødt af synet af en by besat af pesten. Næsten alle hoster, der er kæmpe store rotter på gaderne og der går rygter om en gruppe nidkære flagellanter af Sigmar, der henretter alle, der kunne være syge eller have noget med sygdommen at gøre.

Warhammer

Værst af alt er at tre af gruppens medlemmer (Elisa, Leopold og Thorgrim) også er begyndt at hoste. Et besøg hos den udvidet midlertidig Shallays post gav ikke meget hjælp, men i stedet en henvisning til den lokale apoteker og herbalist. Ham fandt de desværre død med et mystisk kastevåben i ryggen midt under hans forskning efter en kur. Hvad gør gruppen nu?

Deltagere: Casper, Niels, Thomas H, Thomas T og Tonne. (Jes kom i øvrigt forbi med hjemmelavet romkugler!)

21
jun
2014

På landevejen i Imperiets tjeneste

Mandag d. 8. juni 2014 drog gruppen af sted en en stor flok på omkring 200 flygtninge, der skulle relokaliseres til landsbyen Breitblatt.

Warhammer

På vejen viste gruppens Slayer stor diplomati overfor en gruppe Ogres, Aelim og Helmutt afslørende en bestialsk morder, og Gosbert blev genforenet med sine følgesvende. Men hvem var den mystiske skikkelse, der havde travlt med et hælde pulver i floden, og hvorfor har Leopold og Elisa udviklet den samme grimme hoste som mange af flygtningene? Uha! Det er uhyggeligt!

Deltagere: Jørn, Niels, Thomas H, Thomas T og Tonne.

21
jun
2014

Ølsalg, Shuffleboard og Velkommen til Talagaad

Søndag d. 4. maj 2014 (også kendt som International Star Wars-dag) fik gruppen med kun middelmådig succes solgt alt deres øl i Kemperbad. Heldigvis var der guld nok til, at Grudi kunne få et tilskud til at starte Wynters Brewery and Friends op igen, og til at gruppen kunne få råd til en rejse med en luksus-liner fra Kemperbad til Talagaad.

Warhammer

Ombord på færge skulle den tre dages lange rejse skulle tiden slås ihjel med noget, og hvorfor ikke en kombination af hasard og alkohol? Det lykkedes Elisa og Leopold med charme, list og lidt held at besejre et stakkels ægtebar og franarre dem hele 5 gc.

Shuffleboard

Ved ankomst til Talagaad blev gruppen mødt med den triste nyhed om, at de umiddelbart ikke kunne komme ind i Talabheim. Heldigvis erfarede de, at de ved en tjeneste for en udsendt magistrat Holdenhoche kunne komme foran i køen.

Deltagere: Jes, Ole, Niels, Per, Thomas T og Tonne.