16
jul
2016

Transportfirma og tilhørende Verdensdominans

Torsdag d. 14. juli 2016 blev Mads og Niels genforenet med en gammel kending i form af open source udgaven af Transport Tycoon Deluxe, som bliver kaldet OpenTTD

Open TTD

Stillet varede hele aftenen og det meste af natten, og efter ca. 5 timer (og ca. 15 år in-game) kunne begge selskaber præsentere fornuftige regnskaber, til trods for utallige besynderlige og jævnligt uheldige investeringer, så som 3 togulykker på samme strækning indenfor ét år, eller indkøb af fly, der var for store til at lette fra den lufthavn, de var købt i.

Generelt kan man sige, at OpenTTD lever fint op til forventningerne, når man er gammel tilhænger af Transport Tycoon Deluxe – og så er det tilmed gratis! Netværksfunktionen fungerer fint til multiplayer, men man skal sikre sig at have en hurtig og stabil netværksforbindelse, hvis man vil spille med de (enormt!) store kort. På et kort med 2048 x 2048 felter (det næststørste kort, man kan vælge, og absolut et virkeligt stort kort!) måtte vi med to spillere opgive WiFi og skifte til kablet netværk. I øvrigt kan man nu spille virkeligt mange folk i netværk i modsætning til 2 mand i det originale spil. Derudover er der nogle enkelte funktioner hist og her i spillet, der er blevet opgraderet og tilføjet, men det er ikke noget, man bliver generet af, og de nye tiltag fungerer ganske godt.

Deltagere: Mads og Niels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.