20
feb
2017

De Udødes Dronning Er Faldet

Søndag d. 22. januar 2017 lykkedes det en meget lille gruppe at finde frem til en hemmelig kælder i grevindens palæ. Alt det skete dog ikke, før de fik anråbt en mistænkelig person i køkkenet med det globalt kendte råb “Hey!”. Det virkede, og nu er de genforenet med Dima.

I den hemmelige kælder bag en forstærket dør fandt den lille gruppe nu bestående af Aelim, Dima, Helmut og Thorgrim nogle voldsomme og uhellige skabninger bestående af 2 stk. af, hvad der mest af alt mindede om et kludetæppe syet af lemmer fra gladiatorer, derudover også 2 stk. veltrænet og kraftigt forstærket wights og ikke mindst en grufuld og samtidig mærkelig tiltrækkende og smilende dame – Gulga Skell.

Efter hård kamp, der nær havde taget livet af alle deltager, der ikke var død på forhånd, lykkedes det Aelim i bedste elverstil at loppe en glaskugle med giftig Skaven-gas ind i rummet, så den landede lige for fødderne af Frk. Skell. Kastet var så spektakulært og gassen så virksom, at på blot få sekunder forsvandt alle jordlige spor af Gulga Skell. Samtidig med hendes død faldt den sidste wight til jorden, og et håb for at det ville have samme virkning for alle øvrige zombier, der huserer i byen, begyndte at spire hos de meget skadet eventyrer.

Deltagere: Jørn, Niels. Ole, Thomas T og Tonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.